tiistai 6. toukokuuta 2014

Tunnelmia, ajatuksia kokeen jälkeen.

Onko tunnelma enemmän vai vähemmän vakava?

8 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että koe oli todella konstikas. Osallistuin VAKAVA:an ensimmäistä kertaa ja oli kyllä yksi tiukimmista paikoista missä olen ollut. En liputa kovin korkealle...

    VastaaPoista
  2. Mulla taas jo kolmas kerta, ja aina se vain yllättää kinkkisillä kysymyksillään. Kokeen tuloksista en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta huokaisin helpotuksesta, kun lukustressi on vihdoin ohi! Opetyötä tehneenä ja jo yhden tutkinnon omaavana toivoisin, että pääsy kouluun olisi miellyttävämpää... Kiitos Pikkupedagogille taas kerran, mukavaa, että jaksat avata lukijoille tekstin sisältöjä! -Pauliina

    VastaaPoista
  3. Ensikertailainen täällä myös ja kyllä oli masentuneet fiilikset kokeen jälkeen! Osaan kysymyksistä osasin vastata kyllä suoraa, kun olivat suoraa aineistoista. Kysymysten sovellettavuus kyllä yllätti täysin! Saa nähdä mihin pisteet riittää, ehkä ens vuonna uusiksi..

    VastaaPoista
  4. Viime kerrasta viisastuneena luin aineistoa painottaen enemmän ymmärtämistä kuin ulkoa opettelua. Kokeessa oli hyvä fiilis, mutta nyt jälkeenpäin toki jännittää että riittivätkö rahkeet sittenkään. Kiitos jälleen kerran pikkupedagogille erittäin hyvistä neuvoista!

    VastaaPoista
  5. Toista kertaa minäkin. Ja luin painottaen ymmärtämiseen ja mitä tietyt tutkija olivat sanoneet. Mutta pääsi kyllä moni kysymys yllättämään todella. Erittäin rankka prosessi. Kolmatta kertaa en enää yritä, sen päätöksen tein. Nyt vain pitää toivoa, että tämä kerta riittää.

    VastaaPoista
  6. Kiitos pikkypedagogille minultakin. Soveltavalla linjalla mentiin ja ymmärrys korostui minustakin. Varmaan tulee aihetta kokeesta valittamiseenkin monella täpärästi ulos jääneellä. Sen verran monitulkintaisia olivat muutamat..

    VastaaPoista
  7. Kiitos Pikkupedagogi, sain näiltä sivuilta muutamia kullanarvoisia oivalluksia, jotka auttoivat selättämään Vakava-kokeen. Nyt alkaa valmistautuminen soveltuvuuskokeeseen, jes!

    VastaaPoista
  8. Täälläkin kutsuvat soveltuvuuskokeet. Suuret kiitokset pikkupedagogille!!

    VastaaPoista